Snart börjar resan!

Börjar ladda lite smått med att starta en blogg som ni nyfikna kan följa med i vad som händer under våra dagar i Frankrike.
Den 5 maj åker hela familjen med bil till en by nära Cannes som heter le bar sur loup
och hotellet eller B&B (som det blivit deligerat till av den nye borgmästarn) vi ska sköta heter La Thebaïd. Det består av 6 rum och 2 hektar trädgård med vackra olivträd annars är byn kända för sina apelsiner och gör likör, marmelad och annat gott med. Apelsin festivalen 13 april missar vi, men den berömda Filmfestivalen den 13 maj hinner vi uppleva. Det ryktas också om en stor marknad på fredagar i en Italiensk by som ska besökas! Längtar så...
Le bar sur loup & godsaker              
 
När vi är där ska också hjälpa det äldre syskonparet Colette & Violette som är 83 och 85 år gamla som äger hotellet och som tur är har vi med oss proffset Johan. Leo får charma tanterna med..
Prinsessan Stephanie av Monaco har bott på hotellet och använder det som tillflyktsort, tänk så träffar man henne? va gör jag då, lite nervös..
Vid floden loup kan man flugfiska som många i vår släkt tycker om =) Och för den som vågar finns det drakflygning, vilket jag absolut inte kommer att göra!
Floden loup

Städer nära Bar sur loup
  den lite större närmsta byn  
Karta


Tänk om Leo visste vad som väntade honom en lekpool i gott väder och massa uppmärksamhet och spännande saker var dag! Men bil resan säger vi inget om än..
Nu får jag verkligen användning för mina solisar =)

God natt!
/Linda

RSS 2.0